Uroš Kovačević, Nemanja Petrić i Srećko Lisinac (©CEV)
Uroš Kovačević, Nemanja Petrić i Srećko Lisinac (©CEV)

Reprezentacija Srbije ostala bez kapitena

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.04.23. | 18:25

Nemanja Petrić na društvenim mrežama saopštio da se oprašta od nacionalnog tima

Nova era u reprezentativnoj odbojci započeće predstojećeg leta... Mnogo toga će biti isto kao prethodnih godina, ali jedna bitna stavka će se promeniti. U pitanju je kapitenska traka, koja više neće biti ispod broja Nemanje Petrića.

Iskusni primač servisa danas je na društvenim mrežama saopštio da je došlo vreme da se oprosti od nacionalnog dresa. U emotivnoj objavi prisetio se nekih najupečatljivijih momenata...

Izabrane vesti

U nastavku njegovo obraćanje prenosimo u celosti.

"San, motivacija, odgovornost, borba, poštovanje, uspeh, ponos, čast... Sve su to reči i emocije, koje me vežu za ovaj meni sveti dres i grb Srbije. Svaka priča ima svoj početak i kraj, pa tako i ova moja reprezentativna. Jedan prelepi period koji počinje od želje da jednog dana izađem na “čuveni” balkon Skupštine, do ostvarenja iste, podizanja evropskog pehara, kapitenske trake i predvođenja mojih Orlova i braće poslednjih godina. Priča ispunjena snažnim emocijama, trenucima, događajima, putovanjima, a najviše ljudima. Ljudima sa kojima sam kroz nju koračao i koji su mi pomogli da je napišem i ovim putem im se duboko zahvaljujem. Bila mi je velika čast draga moja Srbijo, a tvoje dres će ostati moja najveća nagrada. Hvala ti Srbijo! Od sada tvoj najveći navijač, Nemanja Petrić".



tagovi

Nemanja PetrićMuška odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara